Bioline-Jato 1979 óta megbízható partnere a Szépség és Egészség ipar szakembereinek, biztosítva a mindenkor innovatív és biztonságos válaszokat bármely felvetődő szépségápolási problémára. 
A Bioline Olaszországban elsőként fejlesztette ki a retinol, Alpha-Hydroxy Sav tartalmú kozmetikumait. Elsőként alkalmazta a termékeiben a Nanotechnologizált szállító kapszulákat, valamint a növényi őssejteket.
Csábító elegancia, kifinomult csomagolás és magas hatásfok jellemzi minden termékét. A szépség és a wellness szalonok számára innovatív, hatékony, megbízható, biztonságos magas hatásfokú termékeket és kezeléseket kínál.
A jövő dinamikus szemléletével a BIOLINE követi az innovációs utat, támogatva a tradíciók erejével és tapasztalatával.


Mit jelent a BIOLINE? 

Az alkalmazott, aktív hatóanyagok természetességét a termékek és a szolgáltatás top minőségét a kezelések biztonságát. Nemzetközi szinten nagykereskedők segítik a professzionális szépségápolásban érdekelteket tevékenységükben. E Nagykereskedői hálózat hatékonyságának köszönhetően a BIOLINE Olaszországban piacvezető a kozmetikai termékek 50%-os exportjával. A Bioline–Jato a világ több, mint 40 országában van jelen.Ki vagyok én?


Dénes Bea kozmetikus, gyakorlati oktató  


1981-ben végeztem kozmetikusként, én még szövetkezeti üzletben kezdtem a szakmát :)

1986 óta foglalkozom tanulók oktatásával, több mint félszáz kozmetikus végzett a kezem alatt

1992-ben megnyitottam saját üzletemet Szombathelyen a belvárosban, ahol még most is elérhető vagyok (havonta 5 nap)

2010 – ben elnyertem a MOSZI Szakma kitüntetett oktatója címet, amire nagyon büszke vagyok

A lányom indíttatására 2015-ben felköltöztem Budapestre, így már a Bajcsy Zsilinszky úton várom azokat, akik professzionális kozmetikai szakértelemre, kezelésekre, anyagokra és testi lelki feltöltődésre vágynak.Hiszem, hogy az
"Elhanyagolt, ápolatlan megjelenéssel egy pillanat alatt lerombolhatjuk természetes és szerencsés adottságainkat. És ez a szabály tetőtől talpig érvényes."

és hogy
"A szépségnek, stílusnak, érzékenységnek, nagylelkűségnek és a bájnak nincs szavatossági ideje."
 
 

Booking.com

Ingyenes honlapkészítő

Ez a weboldal a www.oldalunk.hu honlapkészítővel készült.